waterpaviljoen Eden

Huren van een particulier

Er zijn in Nederland verschillende grote verhuurorganisaties die vakantiewoningen aanbieden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Roompot, Hogenboom en Belvilla. Het huren van een vakantiehuis in Friesland van een particuliere aanbieder heeft echter een aantal voordelen.

Prijzen

Het eerste wat in het oog springt is de prijs die veelal aanmerkelijk lager is dan bij de eerder genoemde organisaties. We nodigen u van harte uit om de prijzen van waterpaviljoen Eden te vergelijken met dezelfde vakantiehuizen die worden aangeboden door de eerder genoemde aanbieders. De veel lager prijs die u bij ons aantreft is niet zo vreemd want er valt een tussenpersoon uit die ook graag wat (lees flink) aan de verhuur van de particuliere vakantiewoning wil verdienen. Voor de duidelijkheid; deze organisaties verhuren vakantiehuizen die eigendom zijn van particulieren. Echter prijzen en contact en boeking en voorwaarden liggen geheel buiten de invloed van de particuliere eigenaar.

Sfeervolle ambiance

Wat ook een verschil is met de commerciële aanbieders is de inrichting van het vakantiehuis. Waar bij grote aanbieders de inrichting van alle huizen gelijk en overwegend sober is, is de inrichting van een particuliere vakantiewoning vaak veel sfeervoller. Het zijn geen dertien in een dozijn vakantiehuizen. U vindt in de inrichting spullen die u thuis ook zou kunnen hebben waardoor u zich snel thuis voelt op het moment dat u de vakantiewoning binnenkomt.

Prettig contact

Een ander voordeel van het huren van een vakantiewoning van een particulier, is het contact dat u heeft. U heeft sneller een zinvolle reactie op uw vragen en afwijken van het standaard arrangement is heel vaak mogelijk. Dus en dagje langer blijven, wat eerder of juist later arriveren en zo voort. Bovendien is het prettiger om met de eigenaar zelf te praten dan met iemand uit een callcenter.

Vele gasten die u zijn voorgegaan en ons particulier vakantiehuis in Friesland hebben geboekt, omschreven het als een onvergetelijke ervaring en een zeer gastgerichte benadering.

Daar ligt waterpaviljoen Eden in het park

 
Welkom

Het zal u duidelijk zijn dat we u graag uitnodigen om onze fraaie vakantiewoning in Friesland aan het water, waterpaviljoen Eden op deze website te gaan bekijken. U kunt daarna uw boeking aan ons doorgeven waarna we u straks van harte welkom heten in waterpaviljoen Eden.

quote

Het was een zalige week, veel vis en rust, bootjes die voorbij komen .....gewoon super en zeker voor herhaling vatbaar. Een zalig huis en neem het van ons aan we hebben er al wat gezien!!
Fam.Bellemans (Wilrijk, België)

unquote
waterpaviljoens op de kaart
 
Friesland telde in 2018 660.560 inwoners en qua totale oppervlakte (land en water) is Friesland de grootste provincie van ons land. Naast het Nederlands heeft in de provincie het Fries de status van bestuurstaal. Hoewel de Friezen allemaal 'tweetalig' zijn, is het ook wel leuk om als niet-Fries toch een paar Friese woordjes te kunnen meepraten. Google biedt uitkomst. U kunt uw eigen woorden en zinnen naar het Fries vertalen.