algemene informatie

Fietsen in de vakantie

TourfietsNiet alleen om de prachtige natuurgebieden, de uitgestrekte fietsroutes maar ook door het rustige verkeer. Fietsen in Friesland is een uiterst plezierige en gezonde manier om uw vakantie in te vullen. Omdat 10% van de oppervlakte van Friesland bestaat uit natuurgebied, zijn er heel veel prachtige routes om te ontdekken.

 
Fietsen in Friesland
Fietsen huren

Het kan zijn dat u geen eigen fietsen mee kunt nemen. In dat geval kunt u gebruik maken van de verhuur van fietsen in het park.

  • Dames / heren fiets: € 8,50 per dag € 19,50 per weekend € 32,00 per week
  • Kinderfiets: € 7,50 per dag € 45,00 per week

Voor het huren van een kinderzitje voor of achterop kunt u meer informatie vragen bij de receptie.

Fietsroutes: De omgeving van het park is een fietslocatie bij uitstek. Bij de receptie van het park zijn verschillende fietsroutes verkrijgbaar.

Op het park is geen grote voorraad fietsen beschikbaar. Wij raden u dus aan om vooraf te reserveren zodat de fietsen voor u klaar gezet kunnen worden.
Reserveeer tijdig via telefoonnummer 0511-539213 of via de email info@vakantieparkzwartkruis.nl

Fietsroutes

Fietsroutes in FrieslandFryslân beschikt over een uniek fietsroutenetwerk. Fietsknooppunten zijn met elkaar verbonden door een zeer heldere bewegwijzering waardoor prachtige fietsroutes zijn ontstaan. Wat dit routenetwerk zo bijzonder maakt, is dat u eenvoudig zelf een mooie route kunt uitstippelen. Kennis van de wegen en de paden is dankzij de duidelijke bewegwijzering niet nodig, de routeborden doen het werk voor u.

Op de website planjeroute.nl kunt u een bestaande route kiezen of er zelf een samenstellen.

quoteopen

Wij hebben volop genoten van dit prachtige huis. De ligging aan het water, vissen vanaf de steiger, de diverse terrassen, de grote keuken, het bootje enz. enz. hebben hiervoor zorg voor gedragen. Kortom dit huis is zeker een aanrader voor een vakantie in eigen land.
Familie van der Velden (Sint-Oedenrode, Nederland)

quotedicht
waterpaviljoens op de kaart
traffic