waterpaviljoen Eden

Vakantie inspiratie Friesland

Voor senioren en voor kinderen

Een vakantie in Friesland biedt de vakantieganger ongekend veel mogelijkheden om te genieten. Er is in Friesland heel veel te zien, te doen en te beleven. Meer dan voldoende om zelfs bij een verblijf in onze vakantiehuizen van twee weken iedere dag weer wat anders te ondernemen. De provincie is niet alleen rijk aan cultuur en historie maar biedt ook een zeer gevarieerd landschap, leuke winkelstraten in de wat grotere steden en natuurlijk mogelijkheden voor sport en spel. Zowel de senioren die op zoek zijn naar rust en ruimte als voor de kinderen die zich liever ophouden in speeltuinen of willen genieten van het water, vinden in Friesland alles wat ze zoeken.

Waterplezier voor iedereen

Voor hen die graag vissen en de hengels willen uitgooien in visrijk water, is Friesland zeer geschikt als bestemming. De Friese meren maar ook heel veel rustige binnenwater biedt de mogelijkheid om vanaf de wal of met een bootje de beste visstek op te zoeken. En tegelijk natuurlijk genieten van de prachtige natuur die je op veel plaatsen vindt. De kwaliteit van het buitenwater is de laatste jaren enorm verbeterd door strenge regels en dat komt de watersporter ten goede. Zwemmen in open water is dus heel goed mogelijk waarmee de noodzaak voor het zoeken naar een vakantiehuis met een privé zwembad eigenlijk op de achtergrond komt te staan.

Sfeerbeelden uit Friesland

Friesland vakantie
Genieten in Friesland
Mooi Friesland

Ideeën voor een dagje op stap in Friesland

AquaZoo Friesland
Aquazoo Friesland

AquaZoo Friesland is met de uitgebreide diercollectie, de natuurlijke uitstraling van het park en de bijzondere dierverblijven waar bezoekers tussen de dieren lopen, het leukste dagje dierentuin van Noord-Nederland.

Voor meer info kijk op de website linkout1
De Alde Feanen
Nationaal Park De Alde Feanen

In het hart van Friesland, in de driehoek tussen Leeuwarden, Heerenveen en Drachten, ligt het 2.300 ha grote laagveenmoeras De Alde Feanen. Een afwisselend landschap bestaande uit meren, rietlanden, en moerasbossen.

Voor meer info kijk op de website linkout2
Poptaslot
de Heringastate

De Heringastate, in de volksmond ook wel Poptaslot genoemd is een prachtige Friese state. De unieke geschiedenis maakt deze state in Marssum tot één van de best bewaarde stinzen in de provincie Friesland.

Voor meer info kijk op de website linkout3

Een vakantiehuis in Friesland

Een vakantie in waterpaviljoen Eden geeft dus heel veel mogelijkheden om uw vakantie in te vullen. Veel te doen, veel te zien en nog meer te beleven. Maar ook uw vakantiewoning zelf moet aan alle eisen voldoen. Hij moet niet alleen comfortabel zijn maar ook schoon, netjes, heel en compleet. Als u straks weer uitgerust en voldaan terug kijkt op uw heerlijke vakantie in Friesland, mogen er geen teleurstellingen of klachten bij zijn.

Waterpaviljoen Eden is een unieke ontworpen vakantiehuis direct aan het water gelegen. In en rond de woning is alles tip-top in orde. Van de woonkamer tot de slaapgelegenheden, de sauna en de keuken. En natuurlijk schoon, heel erg schoon want een professioneel schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat de woning na ieder gebruik weer perfect schoon, fris en opgeruimd opgeleverd wordt. Dat geeft u de zekerheid dat u een vakantiehuis heeft gehuurd waar u na afloop nog met veel plezier aan terug blijft denken.

vakantie in waterpaviljoen Eden
quote

Prima verblijf gehad en veel vis gevangen. Een fantastische week met mooi weer. We zullen zeker in de toekomst nog een keer bij jullie terug komen, bedankt.
Groetjes, Kees en Kitty.
Fam. Vos (Den Haag, Nederland)

unquote
waterpaviljoens op de kaart
 
Friesland telde in 2018 660.560 inwoners en qua totale oppervlakte (land en water) is Friesland de grootste provincie van ons land. Naast het Nederlands heeft in de provincie het Fries de status van bestuurstaal. Hoewel de Friezen allemaal 'tweetalig' zijn, is het ook wel leuk om als niet-Fries toch een paar Friese woordjes te kunnen meepraten. Google biedt uitkomst. U kunt uw eigen woorden en zinnen naar het Fries vertalen.