waterpaviljoen Eden
waterpaviljoens Friesland
waterpaviljoen Eden
5/5 van 30 reacties.

Uw vakantie aan het water

Vakantiehuis waterpaviljoen Eden is prachtig gelegen aan het water en biedt alle comfort en luxe die een heerlijke vakantie mogelijk maken. Zowel in het vakantiehuis als buiten is het volop genieten. Met een prachtig terras op het zuiden, voorzien van alle zitgelegenheid en privacy. Genieten van het prachtige uitzicht over het water zonder nieuwschierige blikken van buren. Maar ook de ruime privé steiger geeft alle gelegenheid om bijvoorbeeld te vissen of in de boot te stappen en de omgeving vanaf het water te gaan verkennen. Met een zwemtrap aan de steiger is ook zwemmen een goede keuze want het water is buitengewoon schoon.

het mooiste vakantiehuis in Friesland 
vissen vanaf uw eigen steiger een ruime eigen (vis)steiger
de badkamer van het vakantiehuis Eden badkamer met bad en inloopdouche
terras met uitzicht en privacy terras met privacy op het zuiden
Het gezellige interieur

De woonkamer van vakantiehuis waterpaviljoen EdenHet vakantiehuis is zeer geschikt voor een verblijf met maximaal 4 personen waarbij eventueel een vijfde slaapgelegenheid op de saunakamer kan worden ingericht. De ruim 100m2 bieden meer dan voldoende ruimte om uw vakantie comfortabel door te brengen. Er zijn voorzieningen als stoelen en servies voor 6 personen, dus als er vrienden of familie een keer langs komen is dat geen probleem. De ruime woonkamer van het vakantiehuis heeft een moderne open keuken met alle keukengerij die u tijdens uw verblijf nodig mocht hebben. De badkamer met toilet vindt u ook op de begane grond, dus geen trappen lopen in de nacht. Op de eerste verdieping treft u de tweede slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Op deze verdieping is ook de saunakamer gelegen, een ir sauna voor twee personen.

 
De bedden comfortabele bedden voor een heerlijke nachtrust

Met uw nachtrust zit het ook helemaal goed. Met 20cm dikke springveer-matrassen, heerlijke dekbedden en dubbele kussens, is de kans groot dat u nog beter slaapt dan thuis. En natuurlijk voor het slapen gaan nog even het laatste nieuws op tv kijken. Welterusten voor straks!

Plattegrond

De onderstaande plattegronden geven u een goed beeld van de locatie van het park in Friesland, de locatie van vakantiehuis Eden in het park, het perceel met het terras en de indeling van de woning.

Comfortabel verblijf

Om uw verblijf in ons vakantiehuis zo comfortabel mogelijk te maken, hebben we veel aandacht besteed aan verschillende zaken zoals;

De zithoek met leren banken is zo opgesteld dat u een vrij uitzicht naar buiten over het water heeft. Uiteraard heeft u vanuit uw stoel ook goed zicht op de televisie of op uw boek want ernaast vindt u een leeslamp.

De moderne open keuken is werkelijk van alles voorzien. Meer dan voldoende bestek en servies, alle soorten glazen, een combi magnetron-oven en een koel-vries combinatie.

De bedden, zowel beneden als boven, bestaan uit 2 eenpersoons bedden. Ruim bemeten met 90x200 en voorzien van 2-delige zomer/winter dekbedden en twee kussens.

De badkamer heeft een heerlijk bad met thermostaatkraan, een ruime inloopdouche ook met thermostaatkraan, een toilet en een wastafel. Naast de wastafel treft u ruime opbergmogelijkheden en en stopcontact voor uw föhn of tandenborstel.

Prijsindicatie : vanaf € 475 per week. Voor beschikbaarheid kijkt u op deze pagina.

 
quote

Ondanks de Corona konden wij toch even genieten van onze vakantie. Vooral mijn schoonvader van 82 jaar keek hiernaar uit. Voor hem hebben jullie nog een extra leuning geplaatst zodat hij gemakkelijker naar de waterkant kon komen om te vissen. Echt Top.
Fam. Rijlaarsdam(Almere, Nederland)

unquote
waterpaviljoens op de kaart
 
Friesland telde in 2018 660.560 inwoners en qua totale oppervlakte (land en water) is Friesland de grootste provincie van ons land. Naast het Nederlands heeft in de provincie het Fries de status van bestuurstaal. Hoewel de Friezen allemaal 'tweetalig' zijn, is het ook wel leuk om als niet-Fries toch een paar Friese woordjes te kunnen meepraten. Google biedt uitkomst. U kunt uw eigen woorden en zinnen naar het Fries vertalen.