waterpaviljoen Eden

Het arrangement

Onderstaand vindt u de omschrijving van het arrangement voor de huur van waterpaviljoen Eden. Mocht u na het lezen nog een vraag hebben, neemt u dat gerust even contact met ons op dan zullen we uw vragen natuurlijk beantwoorden. Ook in het geval u speciale wensen heeft, kunnen we in overleg met u bekijken hoe we u van dienst kunnen zijn.

Verhuurperiodes
Waterpaviljoen Eden wordt alleen per volle weken verhuurd van zaterdagmiddag 15:00 tot zaterdagochtend 11:00. Voor een aangepast arrangement of voor de huur van lange periode's, vragen wij u contact met ons op te nemen.
Reserveren
U kunt op de pagina 'Reserveren' eerst controleren of de door u gewenste periode nog beschikbaar is en daarna direct online uw reservering aan ons doorgeven. U ontvang direct per email een bevestiging van onze ontvangst met alle door u opgegeven gegevens.
Boeking
Nadat wij uw reservering hebben ontvangen en het paviljoen beschikbaar is in de periode die u aanvraagt, sturen wij u binnen 2 werkdagen per email de boeking toe. In de boeking treft u alle gegevens over periode en totaalkosten.
Betaling
1. Direct na ontvangst van uw boeking: 15% van de totaalprijs met een minimum van € 100. Hierna is uw boeking definitief.
2. Uiterlijk 4 weken voor uw aankomst het resterende bedrag. Na ontvangst van uw laatste betaling, sturen wij u weer een bevestiging en de informatiefolder. Hierin treft u alle mogelijke informatie, benodigd voor uw verblijf bij ons.
De prijzen
Waterpaviljoen Eden is in particulier bezit en wordt door de eigenaar zelf te huur aangeboden. Er worden geen reserveringskosten, keuzekosten of andere extra´s in rekening gebracht. Ook de toeristenbelasting en de zogenaamde parklasten nemen wij voor onze rekening.
Borg
De borg + voorschot energie bedraagt € 150,-. Na inhouding van de energiekosten wordt het restant van dit bedrag binnen 2 weken weer op uw rekening teruggestort, mits er geen spraken is van schade of vermissing.
Energiekosten
De kosten van uw verbruik van gas, elektriciteit en water wordt aan u berekend middels het voorschot energie.
Eindschoonmaak
Voor het schoonmaken van het paviljoen na uw verblijf rekenen we € 62,50
Inclusief wifi Internet
Voor het gebruik van het draadloze internet worden geen extra kosten in rekening gebracht. U kunt dus zonder extra kosten gedurende uw verblijf 24/7 gebruik maken van het internet. Email, WhatsApp, Facebook, u hoeft niets te missen tijdens uw verblijf. Op de televisie kunt u gebruik maken van Netflix op uw eigen account.
Inclusief sauna
Voor het gebruik van de 2 persoons infrarood sauna worden geen extra kosten in rekening gebracht. Dat zelfde geldt uiteraard ook voor de Kettler hometrainer die u in dezelfde kamer aantreft.
Niet Roken
Het is niet toegestaan om in de vakantiewoning- of in de directe omgeving van openstaande ramen of deuren te roken, waardoor u altijd een schone en frisse woning betrekt.
Huisdieren
Het is niet toegestaan om huisdieren in het paviljoen te houden, zodat ook onze gasten met een allergie hiervan geen hinder kunnen ondervinden.
Linnengoed
Als u geen gebruik wilt maken van onze opgemaakte bedden, kunt u eigen bedlinnen gebruiken. De éénpersoons matrassen meten 90x200x20 en de dekbedden zijn standaard 1 persoons dekbedden. De bedden zijn ook voorzien van zogenaamde molton onderlakens. Verder zijn er per bed twee verschillende kussens aanwezig, te weten een 'dikke' en een 'dunne'.
U kunt ook kiezen voor opgemaakte bedden bij aankomst. We berekenen hiervoor € 9,50 per opgemaakt bed.
Annulering
Wij adviseren u om zelf een reisverzekering en een annuleringsverzekering af te sluiten.
Nog vragen
Als u op dit punt nog vragen heeft, kijkt u op de pagina Vragen en Antwoorden.
Contact opnemen
Indien u contact met ons op wilt nemen, kunt u dat doen op de contact pagina.
Voorwaarden
Ook wij moeten ons als verhuurder houden aan wet- en regelgeving. Voor de verhuur van onze woning maken we daarom gebruik van deze algemene voorwaarden.
Arrangement per 1 Januari 2020
quote

Het was in één woord geweldig. Goed weer, een prachtige locatie en het huis was voor ons af. Zeker aan te bevelen als vakantielocatie.
Peter en Tineke (Boxtel, Nederland)

unquote
waterpaviljoens op de kaart
 
Friesland telde in 2018 660.560 inwoners en qua totale oppervlakte (land en water) is Friesland de grootste provincie van ons land. Naast het Nederlands heeft in de provincie het Fries de status van bestuurstaal. Hoewel de Friezen allemaal 'tweetalig' zijn, is het ook wel leuk om als niet-Fries toch een paar Friese woordjes te kunnen meepraten. Google biedt uitkomst. U kunt uw eigen woorden en zinnen naar het Fries vertalen.