waterpaviljoen Eden

Het arrangement

Onderstaand vindt u de omschrijving van het arrangement voor de huur van het vakantiehuis. Mocht u na het lezen nog een vraag hebben, neemt u dat gerust even contact met ons op dan zullen we uw vragen natuurlijk beantwoorden. Ook in het geval u speciale wensen heeft, kunnen we in overleg met u bekijken hoe we u van dienst kunnen zijn.

Verhuurperiodes
Het vakantiehuis wordt alleen per volle weken verhuurd van zaterdagmiddag 15:00 tot zaterdagochtend 11:00. Voor een aangepast bedrijfs arrangement, incentive reis of voor de huur van lange periode's, vragen wij u contact met ons op te nemen voor de diverse mogelijkheden.
Reserveren
U kunt op de pagina 'Reserveren' controleren of de door u gewenste periode nog beschikbaar is en daarna direct online uw reservering opgeven.
Boeking
Nadat wij uw reservering hebben ontvangen en het paviljoen beschikbaar is in de periode die u aanvraagt, sturen wij u binnen 2 werkdagen per email de boeking toe.
Betaling
1. Direct na ontvangst van uw boeking: 15% van de totaalprijs met een minimum van € 100. Hierna is de boeking definitief.
2. Uiterlijk 4 weken voor uw aankomst het resterende bedrag.
De prijzen
Waterpaviljoen Eden is particulier bezit en wordt door de eigenaar zelf te huur aangeboden. Er worden derhalve geen reserveringskosten, keuzekosten of andere extra´s in rekening gebracht. Ook de toeristenbelasting nemen wij voor onze rekening.
Borg
De borg bedraagt € 50 en wordt binnen 1 week na uw vertrek weer op uw bankrekening terug gestort.
Energiekosten
Uw verbruik van gas, elektriciteit en water is in de totaalprijs inbegrepen en wordt dus niet extra aan u berekend.
Eindschoonmaak
De kosten van het schoonmaken van het paviljoen na uw verblijf bedragen €60.
Inclusief wifi Internet
Voor het gebruik van het draadloze internet worden geen extra kosten in rekening gebracht. U kunt dus zonder extra kosten gedurende uw verblijf 24/7 gebruik maken van het internet. Email, WhatsApp, Facebook, u hoeft niets te missen tijdens uw verblijf.
Inclusief sauna
Voor het gebruik van de 2 persoons infrarood sauna worden geen extra kosten in rekening gebracht.
Niet Roken
Het is niet toegestaan om in het paviljoen te roken waardoor u altijd een schone en frisse woning betrekt.
Huisdieren
Het is niet toegestaan om huisdieren in het paviljoen te houden zodat ook onze gasten met een allergie hiervan geen hinder ondervinden.
Linnengoed
Uw kunt uw eigen bed- en badlinnen gebruiken. De éénpersoons matrassen meten 90x200x20 en de dekbedden zijn standaard 1 persoons dekbedden. De bedden zijn ook voorzien van zogenaamde molton onderlakens. Verder zijn er per bed twee verschillende kussens aanwezig, te weten een 'dikke' en een 'dunne'.
U kunt ook kiezen voor opgemaakte bedden bij aankomst. We berekenen hiervoor 8,50 per persoon.
Annulering
Wij adviseren u om zelf een annuleringsverzekering en een reisverzekering af te sluiten.
Nog vragen
Als u op dit punt nog vragen heeft, kijkt u op de pagina Vragen en Antwoorden.
Contact opnemen
Indien u contact met ons op wilt nemen, kunt u dat doen op de contact pagina.
Arrangement per 1 Januari 2017
quote

Het was in één woord geweldig. Goed weer, een prachtige locatie en het huis was voor ons af. Zeker aan te bevelen als vakantielocatie.
Peter en Tineke (Boxtel, Nederland)

unquote
waterpaviljoens op de kaart
traffic