waterpaviljoen Eden

Gastenboek waterpaviljoen Eden

Na afloop van het verblijf in ons vakantiehuis vragen wij onze gasten om hun ervaring over hun verblijf bij ons te delen in het gastenboek. Onderstaand leest u over die ervaringen.

Reacties (68)

Uw ervaring in: waterpaviljoen Eden
Sorteer op
5/5 (29)
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Fam. Timmerman (Wilp, Nederland)

Beste Fam. Groennou,

Wij hebben genoten van uw plekje aan het water. Het huis "voelde" goed en is comfortabel ingericht.Het uitzicht gaf rust en ruimte en het prachtige weer deed de rest....

Kortom een aanrader!
Het adres blijft bij ons in de mail staan.
Bedankt dat wij dit plekje mochten lenen!

Vriendelijke groet,
Fam. Timmerman.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Judith vander Burg (Enschede, Nederland)
Fijne tijd gehad in het Waterpaviljoen Eden.
Genoten van het mooie uitzicht en de vele vogels.
Prima vakantiehuis . We komen er graag terug,

Jan en Judith van der Burg
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Michael und Maria Scherer (Stuttgart, Duitsland)
Großes Wohn-und Esszimmer mit sehr gut ausgestatteter Küchenzeile (u.a. Nescafe Dolce Gusto Maschine) u. Zugang zu Balkon und Bootssteg. Flat-TV (mit ARD, ZDF und NDR), Soundsystem mit sehr vielen Musiktiteln, ebenerdige Dusche, Badewanne und im OG eine Infrarotsauna zum Aufwärmen nach dem Radfahren. Auf jeder Sonnenseite des Hauses gibt es die Möglichkeit zum Sitzen und Lesen. Allerdings keine Einkaufsmöglichkeit in direkter Nähe; man muss nach Burgum fahren, dort aber ausreichend ... Lees meer
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Fam. Bodelier (Boxtel, Nederland)
Een hele mooie week achter de rug waarbij het weer (sneeuw/hagel/regen/zon) een belangrijke rol heeft gespeeld. Wij hebben het naar onze zin gehad en daarbij heeft het prachtige huis een belangrijke rol gespeeld.
In het park was het erg rustig wat wij fijn vinden. Het was voor ons niet de eerste keer en we hadden zoiets als thuis komen terwijl we op vakantie gingen. We kunnen dit huis dan ook zeer aanbevelen.
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
Manuela und Uwe Gottschalk (Bremen, Duitsland)
Wir haben uns sehr wohlgefühlt und hatten eine erholsame Woche.
Das schöne Haus in der tollen Atmosphäre hat einen guten Ausgleich zum durchwachsene Wetter geschaffen.
Vielen Dank.
Manuela und Uwe
Pagina 3 van 14

Reactie toevoegen

 
Terras op het zuiden

Met een grote privé steiger direct aan de woning, biedt waterpaviljoen Eden een prachtige gelegenheid voor bijvoorbeeld een visvakantie.

 
Terras op het zuiden

Het heerlijke terras is op het zuiden gericht zodat u er de gehele dag volop zon heeft. Door het vele groen is het afgeschermd van nieuwsgierige blikken van buren en kunt u in alle privacy genieten van het prachtige uitzicht over het water.

 
Comfortabele bedden

Ook tijdens uw vakantie zijn goede bedden erg belangrijk. De bedden in waterpaviljoen Eden zijn voorzien van 20cm dikke springveer matrassen waarop een heerlijke nachtrust verzekerd is.


Vakantiehuis Waterpaviljoen Eden
Rijksstraatweg 80 / 108
9257 DV Noardburgum
Tel: 06 3955 9069
quote

We zijn voor de 2e keer in dit geweldige waterpaviljoen geweest, het voelde als thuiskomen ! We hebben in de 2 weken wederom genoten van de rust, de mooie omgeving en het prachtige weer.
Fam. Leermakers en Pieter S. (Eindhoven, Nederland)

unquote
waterpaviljoens op de kaart
 
Friesland telde in 2018 660.560 inwoners en qua totale oppervlakte (land en water) is Friesland de grootste provincie van ons land. Naast het Nederlands heeft in de provincie het Fries de status van bestuurstaal. Hoewel de Friezen allemaal 'tweetalig' zijn, is het ook wel leuk om als niet-Fries toch een paar Friese woordjes te kunnen meepraten. Google biedt uitkomst. U kunt uw eigen woorden en zinnen naar het Fries vertalen.