waterpaviljoen Eden

Gastenboek waterpaviljoen Eden

Na afloop van het verblijf in ons vakantiehuis vragen wij onze gasten om hun ervaring over hun verblijf bij ons te delen in het gastenboek. Onderstaand leest u over die ervaringen.

Reacties (68)

Uw ervaring in: waterpaviljoen Eden
Sorteer op
5/5 (29)
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Familie Grunewald (Pfalz, Duitsland)
Unsere 4 köpfige Familie verbrachte eine wundervolle, erholsame Woche in der Wasservilla Eden. Das Haus direkt im Wasserpark gelegen bietet eine tolle Aussicht und ist idealer Ausgangsort für Angler. Am Hafen in unmittelbarer Nähe ist es möglich sich über das Haus ( günstigere Konditionen ) ein Boot zu mieten. Nach einer Fahrt auf dem Boot konnte man sich in der Infrarotkabine so richtig schön wärmen. Das Haus ist sehr gemütlich eingerichtet und auch in der Küche fehlte es an nichts. ... Lees meer
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Henny en Rien (Vaassen, Nederland)
Wij hebben genoten van uw prima ingerichte waterpaviljoen Eden. Het was 's-morgens genieten van de eerste ochtendzon op het terras ... heerlijk. Ook 's-avonds was het een genot om op het terras van het uitzicht te genieten. Al met al een super week.
Met vriendelijk groet Henny en Rien.
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
Lara und Julian (Oldenburg, Duitsland)

Das Haus ist super schön und gemütlich. Trotz der direkten Nachbarn hat man Privatsphäre. Die Aussicht auf den Fluss von der Terrasse/Balkon aus ist sehr zu empfehlen. Es fehlt zwar ein wenig ein Geschirrspüler, aber sonst ist alles nötige im Haus vorhanden.

Wir freuen uns auf einen hoffentlich baldigen nächsten Urlaub.
Lara und Julian

Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
Nancy en Peter (Schoten, België)
Super verblijf gehad. Mooi huisje met alle comfort, genoten van uitgebreid muziek aanbod. Bij wat frisser weer lekker ontspannen in de sauna.
Dankzij het zalige weer hebben wij genoten van mooie fiets tochten. Nadien lekker uitrusten op terras aan het water! Dat is genieten.
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Debby (Kudelstaart, Nederland)
Waterpaviljoen Eden leek ons al mooi toen we het op de website zagen. Maar bij aankomst was het zo speciaal. Wat een mooi licht huis en wat een spectaculair uitzicht. Wij hebben super genoten van ons verblijf daar in augustus 2016. Het is echt een aanrader. Sterren kijken bij mooie avonden op het terras aan het water is met een lekker koel glaasje wijn bij de hand echt een aanrader. Prachtig huis op een Toplocatie. Bedankt voor alles,
vriendelijke groet,
Debby en Maarten
Pagina 2 van 14

Reactie toevoegen

 
Terras op het zuiden

Met een grote privé steiger direct aan de woning, biedt waterpaviljoen Eden een prachtige gelegenheid voor bijvoorbeeld een visvakantie.

 
Terras op het zuiden

Het heerlijke terras is op het zuiden gericht zodat u er de gehele dag volop zon heeft. Door het vele groen is het afgeschermd van nieuwsgierige blikken van buren en kunt u in alle privacy genieten van het prachtige uitzicht over het water.

 
Comfortabele bedden

Ook tijdens uw vakantie zijn goede bedden erg belangrijk. De bedden in waterpaviljoen Eden zijn voorzien van 20cm dikke springveer matrassen waarop een heerlijke nachtrust verzekerd is.


Vakantiehuis Waterpaviljoen Eden
Rijksstraatweg 80 / 108
9257 DV Noardburgum
Tel: 06 3955 9069
quote

We hebben een fijne week gehad in jullie mooie huis. We hebben veel vis gevangen en alles was prima in orde! We komen zeker nog een keer terug en hopelijk is het weer dan wat beter.
Hartelijke groet, Cees & Els
Fam. Terlouw (Ouderkerk aan den IJssel, Nederland)

unquote
waterpaviljoens op de kaart
 
Friesland telde in 2018 660.560 inwoners en qua totale oppervlakte (land en water) is Friesland de grootste provincie van ons land. Naast het Nederlands heeft in de provincie het Fries de status van bestuurstaal. Hoewel de Friezen allemaal 'tweetalig' zijn, is het ook wel leuk om als niet-Fries toch een paar Friese woordjes te kunnen meepraten. Google biedt uitkomst. U kunt uw eigen woorden en zinnen naar het Fries vertalen.