waterpaviljoen Eden

Gastenboek waterpaviljoen Eden

Na afloop van het verblijf in ons vakantiehuis vragen wij onze gasten om hun ervaring over hun verblijf bij ons te delen in het gastenboek. Onderstaand leest u over die ervaringen.

Reacties (68)

Uw ervaring in: waterpaviljoen Eden
Sorteer op
5/5 (29)
eerste < 12 13 14
Fam. O. (Oldenzaal, Nederland)
Beste Eric en Silvia,

We hebben ons prima vermaakt in waterpaviljoen Eden.

Met vriendelijke groet, Jan en Petra
Fam. N (Hattem, Nederland)
Geachte meneer en mevrouw, beste Eric en Silvia,

Evenals U ons bedankte voor de staat, waarin wij het waterpaviljoen hebben achtergelaten, willen wij U bedanken voor de staat, waarin wij het huis aantroffen: het was allemaal dik voor mekaar; schoon en verzorgd en allemaal erg compleet.

We hebben ons dan ook best vermaakt.

Hartelijke dank en vriendelijke groeten, Joke & Evert
Fam. S (Tilburg, Nederland)
Wij zijn vanmiddag thuisgekomen van een week verblijf in Uw paviljoen en daarna nog 5 dagen Texel. Wij hebben het verblijf in Uw paviljoen erg leuk gevonden. Een geweldig paviljoen, van alle gemakken voorzien en zeker voor herhaling vatbaar.
eerste < 12 13 14
Pagina 14 van 14

Reactie toevoegen

 
Terras op het zuiden

Met een grote privé steiger direct aan de woning, biedt waterpaviljoen Eden een prachtige gelegenheid voor bijvoorbeeld een visvakantie.

 
Terras op het zuiden

Het heerlijke terras is op het zuiden gericht zodat u er de gehele dag volop zon heeft. Door het vele groen is het afgeschermd van nieuwsgierige blikken van buren en kunt u in alle privacy genieten van het prachtige uitzicht over het water.

 
Comfortabele bedden

Ook tijdens uw vakantie zijn goede bedden erg belangrijk. De bedden in waterpaviljoen Eden zijn voorzien van 20cm dikke springveer matrassen waarop een heerlijke nachtrust verzekerd is.


Vakantiehuis Waterpaviljoen Eden
Rijksstraatweg 80 / 108
9257 DV Noardburgum
Tel: 06 3955 9069
quote

We zijn voor de 2e keer in dit geweldige waterpaviljoen geweest, het voelde als thuiskomen ! We hebben in de 2 weken wederom genoten van de rust, de mooie omgeving en het prachtige weer.
Fam. Leermakers en Pieter S. (Eindhoven, Nederland)

unquote
waterpaviljoens op de kaart
 
Friesland telde in 2018 660.560 inwoners en qua totale oppervlakte (land en water) is Friesland de grootste provincie van ons land. Naast het Nederlands heeft in de provincie het Fries de status van bestuurstaal. Hoewel de Friezen allemaal 'tweetalig' zijn, is het ook wel leuk om als niet-Fries toch een paar Friese woordjes te kunnen meepraten. Google biedt uitkomst. U kunt uw eigen woorden en zinnen naar het Fries vertalen.