waterpaviljoen Eden

Gastenboek waterpaviljoen Eden

Na afloop van het verblijf in ons vakantiehuis vragen wij onze gasten om hun ervaring over hun verblijf bij ons te delen in het gastenboek. Onderstaand leest u over die ervaringen.

Reacties (68)

Uw ervaring in: waterpaviljoen Eden
Sorteer op
5/5 (29)
1 2 3 > laatste
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
Dorothee Nijland (Zutphen, Nederland)
Samen met Judith van der Burg heb ik genoten van jullie heerlijke huis aan het water. Buiten ontbijten met uitzicht op zwaluwen, bootjes en zon! De wifi is perfect, de omgeving mooi. De fontein van Dokkum verrassend, want hij was nog niet klaar. Genoten van fotograferen, vogels, Lauwersmeer, Burgum, Kollum en overal aardige en behulpzame mensen. Bedankt voor alles! Hartelijke groeten Dorothee
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Judith van der Burg (Enschede, Nederland)
Samen met Dorothee Nijland heb ik een heerlijk vakantie gehad in het prachtig gelegen waterpavijoen. Elke dag weer genieten van het huisje, de zon en het mooie uitzicht. Vaak gingen we naar het Lauwersmeer waar we foto`s hebben gemaakt van de vogels .
Groetjes Judith van der Burg
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Gerard en Sofie Nieland (Zoetermeer, Nederland)
Beste Eric en Silvia.
We hebben een fijne week gehad in jullie mooie Waterpalviljoen.
Heel luxe en een mooie inrichting,het was geweldig.
Mijn man heeft veel vis gevangen ,en we hebben genoten van het mooie uitzicht.
Het weer was de eerste drie dagen lekker zonnig en warm,daarna wat minder.
We zijn naar veel steden geweest,en ook een paar kringlopen in de buurt,de lichtpuntloods was erg leuk.
Hartelijk bedankt voor het huren van jullie mooie huis,
Groetjes van Gerard en Sofie uit Zoetermeer
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
Koos & Trees (Nieuw Amsterdam, Nederland)

We zijn alweer een week thuis, met hele mooie herinneringen.
Ondanks het slechte weer met veel regen en storm, hebben we het heel gezellig gehad.
We hebben lekker kunnen vissen op deze mooie stek. Waterpaviljoen Eden is een schitterende plek voor de vakantie. Bedankt dat we het hebben mogen gebruiken.

Een warme groet van ons.

Koos en Trees

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Familie Scherer (Stuttgart, Duitsland)
Großes Wohn- und Esszimmer mit sehr gut ausgestatteter Küchenzeile (u.a. Nescafe Dolce Gusto Maschine) mit Zugang zu Balkon und Bootssteg. Flat-TV (mit ARD, ZDF und NDR), Soundsystem mit sehr vielen Musiktiteln, ebenerdige Dusche, Badewanne und im OG eine Infrarotsauna zum Aufwärmen nach dem Radfahren. Auf jeder Sonnenseite des Hauses gibt es die Möglichkeit zum Sitzen und Lesen. Allerdings keine Einkaufsmöglichkeit in direkter Nähe; man muss nach Burgum fahren, dort aber ausreichend ... Lees meer
1 2 3 > laatste
Pagina 1 van 14

Reactie toevoegen

 
Terras op het zuiden

Met een grote privé steiger direct aan de woning, biedt waterpaviljoen Eden een prachtige gelegenheid voor bijvoorbeeld een visvakantie.

 
Terras op het zuiden

Het heerlijke terras is op het zuiden gericht zodat u er de gehele dag volop zon heeft. Door het vele groen is het afgeschermd van nieuwsgierige blikken van buren en kunt u in alle privacy genieten van het prachtige uitzicht over het water.

 
Comfortabele bedden

Ook tijdens uw vakantie zijn goede bedden erg belangrijk. De bedden in waterpaviljoen Eden zijn voorzien van 20cm dikke springveer matrassen waarop een heerlijke nachtrust verzekerd is.


Vakantiehuis Waterpaviljoen Eden
Rijksstraatweg 80 / 108
9257 DV Noardburgum
Tel: 06 3955 9069
quote

Het huis en de omgeving waren perfect alsook de visvangst; 50 stuks dikke brasems. We maken bij onze vrienden zeker reclame voor jullie !
Mvg,
Nick
Fam. van Zoom (Boom, België)

unquote
waterpaviljoens op de kaart
 
Friesland telde in 2018 660.560 inwoners en qua totale oppervlakte (land en water) is Friesland de grootste provincie van ons land. Naast het Nederlands heeft in de provincie het Fries de status van bestuurstaal. Hoewel de Friezen allemaal 'tweetalig' zijn, is het ook wel leuk om als niet-Fries toch een paar Friese woordjes te kunnen meepraten. Google biedt uitkomst. U kunt uw eigen woorden en zinnen naar het Fries vertalen.