waterpaviljoen Eden

Privé steiger en terras

Met het riante terras op het zuiden en de grote privé steiger met zwemtrap, heeft u in vakantiehuis Eden alles om ook buiten te genieten. Natuurlijk kunt u vanaf de steiger weg varen met uw gehuurde boot, zwemplezier beleven of een hengel uitwerpen. Vissen vanaf uw eigen steiger is een heerlijke belevenis, want vis zit er meer dan genoeg. Bovendien heeft u alle gemakken in de vakantiewoning direct bij de hand. Aan beide zijden van de vakantiewoning bevinden zich ruime veranda's. Beiden voorzien van zitgelegenheid en daarmee een heerlijke plek om 's morgens te genieten van het prachtige uitzicht, de stilte en uw eerste kopje koffie.

Het zonnige terras van vakantiehuis waterpaviljoen Eden is met planten afgeschermd voor al te nieuwsgierige blikken van buren. Niet onbelangrijk want u wilt in alle rust genieten van uw privacy wat in veel vakantiehuizen in Nederland niet echt mogelijk is. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over het water, tot ver in het Friese landschap. U ziet op zomerse dagen in de Kuikhornstervaart een bonte verzameling van boten aan u voorbijtrekken. Zeilboten, motorjachten, sloepen in alle vormen en maten maar eigenlijk alles wat kan varen ziet u voorbij komen.

 
Zitgelegenheid
vakantiehuis met terras aan het water

Op het terras van ons vakantiehuis vindt u een design zithoek van Philippe Starck. Een comfortabele zitgelegenheid waar u gezellig samen geniet van de koffie in de ochtend en/of een borrel in de namiddag. Voor iedere zitgelegenheid zijn kussens beschikbaar.

Eettafel
vakantiebungalow met privacy terras

Op het terras van de vakantiewoning treft u ook een grote hardhouten eettafel aan met 4 heerlijke stoelen. De tafel is geheel afgeschermd van nieuwsgierige blikken door het vele groen, zodat u op uw gemak met de anderen 's morgens kunt ontbijten en 's avonds kunt eten.

Parkeren
Parkeren bij de vakantiewoning

Geen kilometer vanuit uw vakantiehuis lopen naar uw auto want die staat veilig voor de deur van uw vakantiehuis geparkeerd. Als het dus een keer zou regenen, kunt u toch droog binnen komen. Op uw eigen parkeerplaats kunnen twee auto's geplaatst worden.

 
Friesland telde in 2018 660.560 inwoners en qua totale oppervlakte (land en water) is Friesland de grootste provincie van ons land. Naast het Nederlands heeft in de provincie het Fries de status van bestuurstaal. Hoewel de Friezen allemaal 'tweetalig' zijn, is het ook wel leuk om als niet-Fries toch een paar Friese woordjes te kunnen meepraten. Google biedt uitkomst. U kunt uw eigen woorden en zinnen naar het Fries vertalen.