waterpaviljoen Eden

Privé steiger en terras

Met het riante terras op het zuiden en de zeer grote privé steiger met zwemtrap heeft u in vakantiehuis Eden alles om ook buiten te genieten. Natuurlijk kunt u vanaf de steiger weg varen met uw boot, zwemplezier beleven of natuurlijk een hengel uitwerpen. Vissen vanaf uw eigen steiger is een heerlijke belevenis, want vis zit er meer dan genoeg. Bovendien heeft u alle gemakken in de vakantiewoning direct bij de hand. Aan beide zijden van de vakantiewoning bevinden zich ruime veranda's. Een heerlijke plek om 's morgens te genieten van het prachtige uitzicht, de stilte en uw eerste kopje koffie.

Het heerlijke terras van vakantiehuis waterpaviljoen Eden is met planten afgeschermd voor al te nieuwsgierige blikken van buren. Niet onbelangrijk want u wilt in alle rust genieten van uw privacy wat in veel vakantiehuizen in Nederland niet echt mogelijk is. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over het water, tot ver in het Friese landschap. U ziet op zomerse dagen in de Kuikhornstervaart een bonte verzameling van boten aan u voorbijtrekken. Zeilboten, motorjachten, sloepen in alle vormen en maten maar eigenlijk alles wat kan varen ziet u voorbij komen.

 
Zitgelegenheid
vakantiehuis met terras aan het water

Op het terras van ons vakantiehuis vindt u een design zithoek van Philippe Starck. Een comfortabele zitgelegenheid waar u gezellig samen geniet van de koffie in de ochtend en/of een borrel in de namiddag. Voor iedere zitgelegenheid zijn kussens beschikbaar.

Eettafel
vakantiebungalow met privacy terras

Op het terras van de vakantiewoning treft u ook een grote hardhouten eettafel aan met 4 heerlijke stoelen. De tafel is geheel afgescherm door het vele groen zodat u op uw gemak met de anderen 's morgens kunt ontbijten en 's avonds kunt eten. De Weber barbecue treft u aan naast de eettafel.

Parkeren
Parkeren bij de vakantiewoning

Geen kilometer vanuit uw vakantiehuis lopen naar uw auto want die staat veilig voor uw deur van uw vakantiehuis geparkeerd. Als het dus een keer zou regenen, kunt u toch droog binnen komen. Op uw eigen parkeerplaats kunnen twee auto's geplaatst worden.

quote

We hebben een fijne week gehad in jullie mooie huis. We hebben veel vis gevangen en alles was prima in orde! We komen zeker nog een keer terug en hopelijk is het weer dan wat beter.
Hartelijke groet, Cees & Els
Fam. Terlouw (Ouderkerk aan den IJssel, Nederland)

unquote
waterpaviljoens op de kaart
traffic