waterpaviljoen Eden

Contact

Indien u vragen heeft over een verblijf in ons vakantiehuis of wat meer informatie wilt ontvangen over bijvoorbeeld afwijkende mogelijkheden, neemt u dan gerust contact op met het onderstaande email-formulier.

Adres & Route
Vakantiehuis Waterpaviljoen Eden
Rijksstraatweg 80 / 108
9257 DVNoardburgum
Tel: 06 3955 9069
GPS: Lat 53.220293 | Lon 6.031730

Voor een gedetailleerde routebeschrijving vanaf uw vertrekpunt, kunt u het onderstaande formulier gebruiken. Na het ingeven van uw vertrekpunt wordt een nieuwe pagina geopend met Google maps, met daarin alle bruikbare informatie.

Geef uw start lokatie op :
quote

We hebben een fijne week gehad in jullie mooie huis. We hebben veel vis gevangen en alles was prima in orde! We komen zeker nog een keer terug en hopelijk is het weer dan wat beter.
Hartelijke groet, Cees & Els
Fam. Terlouw (Ouderkerk aan den IJssel, Nederland)

unquote
waterpaviljoens op de kaart
 
Friesland telde in 2018 660.560 inwoners en qua totale oppervlakte (land en water) is Friesland de grootste provincie van ons land. Naast het Nederlands heeft in de provincie het Fries de status van bestuurstaal. Hoewel de Friezen allemaal 'tweetalig' zijn, is het ook wel leuk om als niet-Fries toch een paar Friese woordjes te kunnen meepraten. Google biedt uitkomst. U kunt uw eigen woorden en zinnen naar het Fries vertalen.