waterpaviljoen Eden

Comfort extra

Citruspers als extra in waterpaviljoen Eden Om uw verblijf in ons vakantiehuis voor u zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we een aantal extra's toegevoegd. Om ook tijdens uw vakantie uw Facebook, Whatsapp, email of Google+ te kunnen gebruiken, beschikt u bijvoorbeeld over (24/7 gratis) WIFI. Maar er is meer... Ontdek onderstaand wat we nog meer hebben toegevoegd ...

Opgemaakte bedden

U kunt uw eigen beddengoed meebrengen voor de bedden 0.90x2.00 en dekbedden 1.40x2.00. Of kies voor heerlijk frisse opgemaakte bedden bij uw aankomst. geen gesjouw en strakks zelf wassen Beddengoed

€ 9,50 p.p.

Keuken-pakket

In dit pakket vindt u de volgende artikelen :

2 Handoekjes
2 Theedoeken
10 Vaatdoekjes
1 Fles Dreft Afwasmiddel
1 Afwasborstel
4 Rollen Toiletpapier
4 Afvalzakken

€ 12,50 p.s.

Comfort-Pakket

In dit pakket vindt u de volgende artikelen :

18 grote waxinelichtjes (4uur)
Aansteker
36 Senseo Koffie-Pads Strong
Fles rode wijn Merlot Cabernet Sauvignon
Bakje Studentenhaver
Netje Sinaasappelen (om te persen)

€ 19,50 p.s.

Gratis 24/7 wifi Internet ...

gratis 24/7 wifi Voor het gebruik van uw Smartphone, Tablet of Laptop kunt u gebruik maken van het wifi accesspoint van waterpaviljoen Eden. Email versturen en ontvangen, Whatsappen, Facebook bijwerken, u hoeft niets te missen. Onbeperkt en natuurlijk gratis zo lang als u wilt. U ontvangt voor uw aankomst van ons de netwerksleutel zodat u probleemloos in kunt loggen op uw prive netwerk.

Indien u een gameconsole, camera of ander compatible apparaat op de tv wilt aansluiten, hebben we alvast een hdmi kabel voor u aan de tv gekoppeld.

Hometrainer ...

Hometrainer Gedurende uw verblijf wilt u misschien ook wat aan uw conditie werken. Misschien heeft u een eigen fiets meegebracht en trekt u een rondje om het meer. Maar u hoeft er eigenlijk de deur niet voor uit.

's morgens een stevig stuk fietsen en op het zelfde moment ook de krant even lezen of uw email doornemen. Het kan met de moderne professionele hometrainer van Kettler. Voorzien van een in te stellen programma met bergen, afstanden, tijden en een gebruikshandleiding om uw eigen instelling snel te kunnen maken.

Kies uw koffie ...
Je favoriete koffie drinken De verschillende manieren om koffie te maken zorgt voor allerlei verschillende apparaten. U kunt kiezen uit 3 verschillende apparaten die alle drie voor u klaar staan. U kunt kiezen uit :
Senseo van Philips - eenvoudig en snel tot 2 kopjes tegelijk maken. Veel soorten koffiepads zijn overal verkrijgbaar.
Dolce Gusto van Nescafé - 20 verschillende soorten en smaken in cupjes, geschikt voor 1 kopje per keer. Cupjes zijn niet overal verkrijgbaar maar wel lekker en luxe.
Traditionele koffiezetter - als u houdt van met een filter gezette koffie en meerdere kopjes in één keer wilt zetten. Een thermoskan om de koffie mee naar het terras te nemen is ook beschikbaar.
Thee en warme dranken ...

Thee, soep, waterkokerOok voor het zetten van thee of andere warme dranken heeft u alle benodigdheden bij de hand. Een veilige waterkoker, een thermische theepot die de thee warm houdt, een thermoskan om mee naar buiten te nemen en natuurlijk de glazen en bekers. TIP : zet ook wat verschillende soorten Cup-a-Soup of Noodles op uw boodschappenlijstje.

Verse Jus d'orange ...

De citruspersThuis heeft u waarschijnlijk nooit echt de tijd om 's morgens een heerlijk vers geperst glas Jus d'orange te maken. Samen met een vers gekookt eitje, wat verse broodjes, de kroon op een heerlijk ontbijt. Maar, u bent nu op vakantie en u heeft daar nu wel de tijd voor. Wij hebben een professionele citruspers in onze huiskleur voor u klaar gezet. Geen elektrisch apparaat want 'met de hand geperst smaakt altijd beter' en buiten dat is het ook veel leuker.

Relaxen in de sauna ...

De tweepersoons saunaOp de eerste etage van waterpaviljoen Eden treft u een tweepersoons infrarood sauna aan. Hier kunt u genieten van de ontspannende warmte waarna een verfrissende douche u een weldadig gevoel geeft.

Infrarood geeft stralingswarmte. Deze stralingswarmte lijkt op de warmte die de zon levert, maar dan zonder de verraderlijke Ultraviolette straling. Een Infraroodsauna is dus eigenlijk geen sauna maar een (stralings) warmtecabine.

Een filmpje kijken ...

Netflix filmpje kijkenThuis is het de gewoonste zaak om 's avonds een leuke film of serie te kijken. Als u op vakantie bent wilt u dat niet missen en op je eigen tablet kijken is ver van ideaal.

Waterpaviljoen Eden beschikt in de woonkamer over een royale smart TV waar u met uw eigen Netflix account iedere avond die serie of een film kunt bekijken. Maar ook Youtube of iedere andere website. En niet te vergeten, het is Ziggo kabel dus ook Max in de F1 bekijken. Veel plezier.

 

Boot huren

"Als je aan het water zit, wil je ook het water op ..." vertelde één van onze gasten toen wij naar zijn ervaringen vroegen. De ene wil lekker touren door het Friese landschap en de ander wil een bootje gebruiken om een mooie visstek op te zoeken om een hele dag te kunen vissen.

Er worden op het park verschillende boten in de verhuur aangeboden:

===== Whaly 435 =====
Een oersterke dubbelwandige boot voorzien van een sterke handbediende Honde 8 PK buitenboordmotor. De boot is gemakkelijk te varen en is voor iedereen die ouder is dan 16 jaar te huren, een vaarbewijs is voor deze boot niet nodig. De boot is geschikt voor maximaal 10 personen.

===== Admiralsloep 650 =====
De admiralsloep 650 is een 6,5 meter lange loungesloep voorzien van een 20 PK honda motor. De sloep bied comfortabel zitplek aan 10 personen en de sloep beschikt over uitstekende vaareigenschappen. Door het speciaal ontwikkelde onderwaterschip ligt de boot stabiel in het water bij zowel hogere als lage snelheden.

===== Antaris 630 =====
Mooie werfgebouwde sloep met een inboard diesel motor, de sloep is voorzien van een groot stuurrad en bied ruim en comfortabel plaats aan 6 volwassenen. De boot beschikt over een ruime rondzit in de punt, en alle zitplekken zijn voorzien van kussen.

Wanneer u een boot huurt ontvangt u een uitgebreide vaar instructie. Voor alle boten geldt dat u geen vaarbewijs nodig heeft. Op het park zelf zijn zeer beperkt boten aanwezig die u direct in huur mee kunt nemen. Reserveer dus altijd vooraf via de receptie dan wordt de boot voor u klaar gelegd. U kunt dat doen per telefoon: (+31) (0) 511 472 197 of email: info@waterparkzwartkruis.com

Huur de Whaly 435 - boot huren

Huur de Admiral sloep 650 - boot huren

Huur de Antaris 630 - boot huren

quote

We zijn voor de 2e keer in dit geweldige waterpaviljoen geweest, het voelde als thuiskomen ! We hebben in de 2 weken wederom genoten van de rust, de mooie omgeving en het prachtige weer.
Fam. Leermakers en Pieter S. (Eindhoven, Nederland)

unquote
waterpaviljoens op de kaart
 
Friesland telde in 2018 660.560 inwoners en qua totale oppervlakte (land en water) is Friesland de grootste provincie van ons land. Naast het Nederlands heeft in de provincie het Fries de status van bestuurstaal. Hoewel de Friezen allemaal 'tweetalig' zijn, is het ook wel leuk om als niet-Fries toch een paar Friese woordjes te kunnen meepraten. Google biedt uitkomst. U kunt uw eigen woorden en zinnen naar het Fries vertalen.