waterpaviljoen Armo
waterpaviljoens Friesland
waterpaviljoen Armo
4/5 van 15 reacties.

Welkom in Armo

Vakantiehuis waterpaviljoen Armo is een zeer ruime en comfortabele vakantiewoning die plaats biedt aan maximaal 10 personen. Zeer geschikt als groepsverblijf voor een weekend of een vakantie met de hele familie. In de gecombineerde IR- en traditionele sauna voor 6 personen is het heerlijk relaxen.

Een vakantiewoning aan het water betekent ook het water op gaan. U kunt een toerboot huren wanneer het u uitkomt zodat u op ieder moment het water op kunt gaan. Genieten van het Friese waterlandschap, vissen of een terrasje opzoeken en lekker gaan eten. Of wat dacht u van een weekendje vissen met vrienden? Met 5 ruime slaapkamers heeft iedereen plaats genoeg. Maar ook voor het houden van een familie weekend is vakantiehuis Armo zeer geschikt. Een allround vakantiewoning mogen we deze fraaie vakantievilla wel noemen want het biedt plaats er ruimte voor iedereen.

Plattegronden
Onderstaande plattegronden geven een goed overzicht van de indeling van het vakantiehuis en de locatie in het vakantiepark.
  • Geen stapelbedden maar 2-persoons bedden met comfortabele matrassen
  • Een groot eigen waterterras bij het vakantiehuis
  • Mogelijkheid tot het huren van een toerboot
  • Grote ir en traditionele sauna voor 6 personen
  • Geschikt voor maximaal 10 personen
  • Zeer ruime parkeergelegenheid direct bij het vakantiehuis
  • Woonkamer en 2 slaapkamers voorzien van grote lcd televisie
  • Wasmachine in de souterrain
  • Keuken met vaatwasser
Ruimte voor iedereen

Het vakantiehuis heeft 3 woonlagen; een souterrain met 3 slaapkamers en een badkamer, de begane grond met de woonkamer, open keuken en een toilet. Tot slot de boven etage; daar vindt u twee slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoons bed en 1 met twee eenpersoons bedden. De keuken is ruim en tijdens het koken houdt u contact met de andere gasten. De keuken is voorzien van alle gemakken, inclusief een vaatwasser. Geen ruzie wie de afwas deze keer moet doen. Bij het vakantiehuis zelf kunnen maximaal 2 auto's worden geparkeerd maar op 30 meter afstand is een grote parkeerplaats met ruimte voor meerdere auto's.

Comfort deLuxe

De master bedroom in het souterrain heeft een en-suite badkamer. De sauna is direct tegenover de badkamer gesitueerd, zodat u direct vanuit de sauna de badkamer in stapt. En tot slot; een wasmachine, een droger en een zeer complete keuken met afwasmachine ontbreken niet in dit comfortabele vakantiehuis.

De sauna van vakantiehuis Armo
quoteopen

Vorig jaar augustus zijn we in uw mooie waterpaviljoen geweest. Het blijft geweldig. Wat een luxe en rust. Kan me geen betere plek in Friesland voorstellen.
Bedankt dat we dit mooie plekje hebben mogen huren.
Fam. Lemmens (Limbricht, Nederland)

quotedicht
waterpaviljoens op de kaart
traffic