waterpaviljoen Armo

Het arrangement

Verhuurperiodes
Vakantiehuis waterpaviljoen Armo wordt verhuurd voor periodes van een week, weekend of midweek. In principe is het mogelijk om van de vaste aankomst- en vertrek dagen af te wijken. Neemt u graag eerst even contact met ons op voordat u de boeking aan ons doorgeeft. Ook de aankomsttijd kan soms vervroegd worden naar de ochtend. Laat ons uw wensen weten, dan bekijken we samen met u wat wij voor u kunnen realiseren. Voor de huur van lange periodes, vragen wij u ook contact met ons op te nemen voor de diverse mogelijkheden. Ook als last minute vakantiehuis kunt u in ons vakantiehuis prima terecht. U heeft rechtstreeks contact met de eigenaar zelf dus zelfs op het allerlaatste moment kunnen we u waarschijnlijk nog van dienst zijn. En dan natuurlijk voor een last-minute prijs ook..
Reserveren
U kunt op de pagina 'Reserveren' de actuele beschikbaarheid controleren en daarna direct online uw reservering opgeven.
Boeking
Nadat wij uw reservering hebben ontvangen en het paviljoen beschikbaar is in de periode die u aanvraagt, sturen wij u per email de boeking toe.
Betaling
1. Direct na ontvangst van uw boeking: 15% van de huurprijs met een minimum van € 100. Hierna is de boeking definitief.
2. Uiterlijk 4 weken voor uw aankomst het resterende bedrag.
De prijzen
Het vakantiehuis is particulier bezit en wordt door de eigenaar zelf te huur aangeboden. Er worden derhalve geen reserveringskosten of andere extra´s in rekening gebracht.
Borg
Als borg werken we niet met contante bedragen. Bij uw aankomst wordt u gevraagd een tijdelijke bank-machtiging te tekenen. U heeft hierbij ook de bankpas met het genoemde banknummer nodig. Het formulier sturen wij u ook toe bij de aankomst email, zodat u die vast kunt lezen en in kunt vullen.
Eindschoonmaak
De kosten van het schoonmaken van het paviljoen na uw verblijf bedragen €70.
Inclusief sauna
Voor het gebruik van de sauna worden geen extra kosten in rekening gebracht.
Internet
In het vakantiehuis is draadloos internet aanwezig. Tegen een klein bedrag kunt u daar gebruik van maken op momenten dat u dat wilt. Betaling van het internet gebruik regelt u direct bij de receptie van het park.
Niet Roken
Het is niet toegestaan om in het vakantiehuis te roken waardoor u altijd een schone en frisse vakantiewoning betrekt.
Huisdieren
Het is niet toegestaan om huisdieren in het vakantiehuis te houden zodat ook onze gasten met een allergie hiervan geen hinder ondervinden.
Bedlinnen
De huurprijs van vakanthuis waterpaviljoen Armo is exclusief het bedlinnen. Bij uw reservering wordt automatisch voor het aantal personen het beddengoed opgeteld. Dit wordt voor u klaar gelegd op de bedden. U kunt er voor kiezen om tegen een kleine meerprijs de bedden voor u op te laten maken en ook dit kunt uw bij uw reservering opgeven.
Annulering
Wij adviseren u om zelf een annuleringsverzekering en een reisverzekering af te sluiten.
Nog vragen
Indien u op dit punt nog vragen heeft over een verblijf in vakantiehuis Armo, kijkt u op de pagina 'Vragen en Antwoorden'.
Contact opnemen
Indien u contact met ons op wilt nemen, kunt u dat doen op de contact pagina. Arrangementsvoorwaarden per 1 Januari 2015
quoteopen

Prachtig huis !!
Ondanks koud weer geen moment van spijt en wij willen hier graag nog eens terug komen !!!!
Met vriendelijke groeten,
Yvonne Buijs Fam. Buijs-Roos (Den Haag, Nederland)

quotedicht
waterpaviljoens op de kaart
traffic