waterpaviljoen Armo

Vragen en Antwoorden

Kan ik een optie op een reservering nemen ?
In principe is dat mogelijk. Neemt u daarvoor graag even contact met ons op via de contact pagina.
Ik zie nergens iets over boekingskosten ?
Dat klopt, wij berekenen geen extra kosten voor reservering, voorkeur, boeking, annulering, heffing, of andere soms vage kosten. U huurt het vakantiehuis rechtstreeks van de eigenaar waardoor boekingskosten en reserveringskosten niet aan de orde zijn.
Voor welke periodes is vakantiehuis Armo te huur ?
Vakantiehuis Armo wordt verhuurd voor periodes van : een week, midweek of een weekend. Voor de huur voor een lange periode of een afwijkende aankomst/vertrek, vragen wij u contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.
Is de huurprijs van vakantiehuis Armo de laagste?
Omdat vakantiehuis waterpaviljoen Armo door de eigenaar zelf verhuurd wordt, merkt u dat in de prijs. Er hoeven door de eigenaar geen kosten gemaakt te worden die bijvoorbeeld Hogeboom vakantieparken wel maakt. In het geval u ergens anders een lagere totaalprijs aantreft voor een vergelijkbare woning op de zelfde locatie, neemt u dan even contact met ons op. We kunnen u ook in dat geval van dienst zijn.
Voor hoeveel mensen is vakantiehuis Armo geschikt ?
Vakantiehuis Armo is geschikt voor max. 10 personen. Dat wil zeggen dat er 5 slaapkamers voor ieder 2 personen beschikbaar zijn. Alle slaapplaatsen zijn losse 1 persoons of 2 persoons bedden. Er zijn dus geen stapelbedden. Op de begane grond van het vakantiehuis vindt u een toilet en in het souterrain bevinden zich 2 toiletten. Voor een overzicht van de indeling van het vakantiehuis kijkt u op deze pagina.
Kunnen wij met een baby komen ?
Indien u zelf een slaapgelegenheid meebrengt voor de allerkleinste is dat uiteraard mogelijk. Op dit moment heeft vakantiehuis waterpaviljoen Armo geen faciliteiten voor hele kleine kinderen.
Wat moet ik meenemen voor in de keuken ?
Wij denken dat de inventaris van de keuken meer dan compleet is en dat u niets zelf mee hoeft te nemen. Praktisch gezien zult u natuurlijk wel zaken meenemen zoals bijvoorbeeld vuilniszakken, koffiefilters en toiletpapier. Theedoeken kunnen wij verzorgen en dat kunt u in het reserveringsformulier opgeven.
Welke TV kanalen kan ik ontvangen in het vakantiehuis?
Waterpaviljoen Armo beschikt over maar liefst 3 grote lcd televisies. Een in de woonkamer en in de slaapkamers met tweepersoons bedden ieder ook een. De televisie is aangesloten op de kabel en alle gangbare kanalen van een standaard Ziggo pakket zijn ingesteld. Ook teletekst is beschikbaar.
Is internet beschikbaar ?
Ja er is internet beschikbaar via wifi. Tegen een gering bedrag kunt u daar gebruik van maken indien u dat wilt. Informatie bij de receptie van het vakantiepark.
Kan er vanaf het waterterras ook gevist worden ?
Het terras dat direct aan het vakantiehuis is gelegen, biedt een uitstekende gelegenheid om te vissen. De grootte van het terras en het feit dat u alle gemakken die u in het vakantiehuis bij de hand heeft, maken het vissen tot een aangename bezigheid. Niet snel zult u een vakantiehuis in Nederland vinden met zo'n prachtige mogelijkheid om heerlijk te kunnen vissen vanaf een eigen privé steiger aan de vakantiewoning zelf.
Wat zit daar voor vis en willen ze een beetje bijten ?
De vissoorten die u aantreft zijn voornamelijk Brasem, Snoekbaars en Kolblei. Maar verwacht het onverwachte aan de haak te slaan...
Hebben we bij het paviljoen ook een vispas nodig ?
Ja, u heeft een vispas nodig, ook als u alleen vanaf het terras van het vakantiehuis vist. Indien u adressen zoekt waar u in de buurt een vis-pas of aas kunt verkrijgen, kijkt u dan even op ons overzicht op de kaart.
Kan ik via u ook een sloep huren ?
Vakantiehuis waterpaviljoen Armo beschikt over de mogelijkheid om bij de woning ook een toerboot met buitenboordmotor te huren. U kunt dit direct bij de Receptie van het park regelen en hoeft dit niet van tevoren te reserveren. Ook hebben we op de pagina 'Boot verhuur' de mogelijkheden voor het huren van een sloep, zeilboot of het maken van een rondvaart in kaart gebracht. Daar vindt u zeker iets naar uw wens.
Zijn er winkels in de buurt ?
Een groot winkelcentrum met ondermeer een AH vindt u op 10 minuten rijden vanuit uw vakantiehuis. Voor meer locaties kijkt u ook op de pagina 'Winkels en zo'.
Welke voorzieningen heeft het park ?
In het vakantiepark vindt u geen kantine, supermarkt, snackbar, waterglijbanen, tropische golfslagbaden, speeltuinen of ander massavermaak. Dat zorgt er ook voor dat het lekker rustig is omdat het een kleinschalig vakantiepark betreft waar niet alle vakantiehuizen worden verhuurd. Op korte afstand van het park zijn verschillende mogelijkheden voor een dagje uit te vinden. Voor ideeën kijkt u bijvoorbeeld op de pagina bezienswaardigheden in Friesland. Daar vindt u voldoende ideeën om iedere dag van uw vakantie in vakantiehuis Armo weer anders in te vullen.
quoteopen

Dit is echt een plek om uit te rusten, ideaal als het mooi weer is. Je spring zo vanaf je eigen terras in het water of je leest lekker een boek op het waterterras. Wij hebben een heerlijke week gehad!
vr.gr. Fam. Rijksen
Fam. Rijksen (Overberg, Nederland)

quotedicht
waterpaviljoens op de kaart
traffic