waterpaviljoen Armo

Gastenboek

Reacties (24)

Uw ervaring in: waterpaviljoen Armo
Sorteer op
4/5 (15)
1 2 3 > laatste
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
Rob Bankert (Nederland)
Een super mooi huis, voorzien van alle faciliteiten. Keuken is zeer goed uitgerust. Op beide terrassen een mooie zitgelegenheid. Voor de liefhebbers een sauna, en mocht je gebruik willen maken dan is er zelfs een was en droog gelegenheid. Eigenaar heeft bij aankomst meteen contact gezocht en mochten altijd bellen indien er iets niet goed zou zijn. Dit huis is een echte aanrader!!
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
Arend de Braak (Nederland)
We hebben genoten van een heerlijk weekend in jullie prachtige huis aan het water. Rust en ruimte: het was echt fijn!
Een aanrader. We komen als het aan ons ligt, graag nog eens terug.
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Marion van den Bos (Nederland)
Supermooi en schoon huis. Prachtige ligging. Goed contact met de verhuurder. Heel vriendelijk. Mooi ingericht. Alles is in huis aanwezig. Kortom een aanrader.
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
marisa lodewijks (België)
Een erg gezellig ingericht huis met grote tafel voor 10 personen en goede en stijlvolle banken. Bedden zijn prima. Alleen jammer dat er boven geen toilet is. Verder echt een aanrader.
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
Ysebrand Prins (Nederland)
Voor deze prijs vindt je niet snel zo'n groot en mooi huis met zoveel faciliteiten. We waren met 8 personen en hadden echt nog ruimte over. Ook met 10 personen zou je in dit huis elkaar niet in de weg lopen.
1 2 3 > laatste
Pagina 1 van 5

Reactie toevoegen

 

Vakantiehuis waterpaviljoen Armo is een luxe vakantiewoning die plaatst biedt aan maximaal 10 personen. Met 5 slaapkamers, allen voorzien van enkele bedden. Dus geen stapelbedden!

 

Het grote waterterras aan het vakantiehuis in Friesland geeft gelegenheid tot heerlijk relaxen. Maar ook om te vissen want er kunnen meerder mensen tegelijk vissen zonder elkaar in de weg te zitten.

 
 

De gezellige woonkamer met zitgelegenheid voor iedereen. Een open keuken en de grote eettafel voor gezellig samen eten.

quoteopen

Heerlijk weekend gehad, sinterklaas gevierd en enorm genoten van de ruimte en luxe. Waren met z'n 7en + baby. Slecht weer maar door de ruimte geen probleem van op elkaars lip zitten! Hebben voor komend sinterklaasweekend alvast weer geboekt. Verheugen ons nu al.
Dini (Nederland)

quotedicht
waterpaviljoens op de kaart
traffic