waterpaviljoen Armo

Naar buiten

Vakantiehuis Armo is net als alle vakantiehuizen in het vakantiepark direct aan het water gelegen. Met de grote privé steiger direct aan het vakantiehuis heeft u veel ruimte om te genieten van het water. Of u samen met vrienden de hengel wilt uitwerpen, heerlijk wilt liggen zonnen op een bedje of wat rond wilt varen met z'en allen.

Maar natuurlijk behoort zwemmen ook tot de mogelijkheden want het zwemwater rond het vakantiehuis is van uitstekende kwaliteit. Aan de steiger is een zwemtrap geplaatst dus makkelijk in- en uit het water. Aan de voor- en zijkant van vakantiehuis waterpaviljoen Armo ligt een grasveld. Ook daar kunt u natuurlijk heerlijk relaxed genieten van het zonnetje. U ziet het, voor het huren van een vakantiewoning in Nederland hoeft u niet verder te zoeken dan vakantiehuis waterpaviljoen Armo.

Boot huren
Boot huren

In het waterpark kunt u via de receptie tourboten huren. Robuste en veilige boten met krachtige buitenboord motor. Gasten van vakantiehuis waterpaviljoen Armo kunnen beschikken over een boot wanneer u wilt. U hoeft dit niet bij uw reservering op te geven maar kunt dat naar wens ter plaatse regelen via de receptie.

Zitgelegenheid
Buiten zitten en liggen

Op de veranda aan de voorzijde vindt u tafel en stoelen om gezellig buiten te zitten. En, aan de voorzijde, te genieten van de ondergaande zon. Op de steiger van vakantiehuis Armo kunt u gebruik maken van de zonnebedden om heerlijk te relaxen in het zonnetje.

Parkeren
De tuinset van vakantiehuis Armo

Omdat vakantiehuis waterpaviljoen Armo plaats biedt aan maximaal 10 personen, komt uw gezelschap waarschijnlijk in meerdere auto's. Hoewel er voor de woning plaats is voor 2 auto's ligt er op 20m afstand van het vakantiehuis een parkeerplaats waar meer dan 15 auto's een plekje kunnen vinden.

quoteopen

Heerlijk weekend gehad, sinterklaas gevierd en enorm genoten van de ruimte en luxe. Waren met z'n 7en + baby. Slecht weer maar door de ruimte geen probleem van op elkaars lip zitten! Hebben voor komend sinterklaasweekend alvast weer geboekt. Verheugen ons nu al.
Dini (Nederland)

quotedicht
waterpaviljoens op de kaart
traffic